Contact

  • (+373) 60 432481
  • (+373) 22 999260
Comentariile sunt închise pentru Angajare in Anglia | Angajare in UK | Angajari in Marea Britanie

Angajare in Anglia | Angajare in UK | Angajari in Marea Britanie

Postat de - | 31 mai 2015 | Fără categorie

Compania EasyJobs va propune angajari in Anglia pe baza de contract.
Aveti sansa de a experimenta modul de viata si cultural al Marii Britanii, inclusiv cel al zonei in care veti locui, si de ce nu de a va crea noi prieteni.

Orice candidat, care munceste 6 luni in Marea Britanie prin acest program, castiga dreptul de a-si stabili resedinta ( Blue Card) si de a munci legal in orice domeniu din Marea Britanie. .

Lista posturilor vacante di sistemul hotelier din UK:
Concierge,
Kitchen Assistats,
Kitchen Porters,
Hall Porters,
Housekeepers
Bar Staff,
Waiters/waitresses,
General assistants
Chefs,
Cooks,
Assistant cooks,

Care assistants (ingrijire batrani) ajutor de batarni ( engleza minima)

Asistent medical :
Salariu 11 GBP pe ora

Cerinte si documente necesare pentru inscrierea in program:

– Pasaport european( romanesc, bulgaresc etc, cu pasaport moldovenesc nu puteti aplica la acest program)
– Virsta de la 21- 55 ani
– Permis de conducere ” B ” ar fi bine strain ( este doar un avantaj)
– Limba Engleza (la unele posturi cunostinte minimale)
– CV in limba engleză cu poza
– Diplomele și calificările obținute in domeniu
– Recomandari de la angajatorii anteriori

Salariu:
– 6.50 lire per ora salariu minim, 30-45 ore pe saptamana
– inregistrarea contului bancar,
– asigurarea medicala si sociala.etc

Contractul de munca este prezentat si se semneaza din Chisinau, inainte de plecare in UK.

Date de contact:

CV in limba engleza cu o poza asteptam pe office@easyjobs.md

Adresa: Mun .Chisinau, blvd. Dacia 10А

Tel.: +373 (022) 99-92-60

Mob.: +373 60432481

skype easyjobs.md

Comentariile sunt închise pentru Cum adaug imagine companiei ?

Cum adaug imagine companiei ?

Postat de - | 19 februarie 2014 | Noutati

1. Logare (cu drepturi de Angajator — ales la inregistrare utilizator)
2. Apasam butonul „Tabloul meu de bord”

Comentariile sunt închise pentru Cum adaug imagine la CV-ul meu ?

Cum adaug imagine la CV-ul meu ?

Postat de - | 19 februarie 2014 | Noutati

Imaginea de la CV se adauga in felul urmator:
1. Logare (desigur trebuie sa va inregistrati ca : Eu sunt in cautarea unui loc de munca — asta se alege la inregistrare utilizator)
2. Adauga un CV – aici este un cimp cu numele: „Imagine CV” , aici incarcam imaginea dorita. Exemplu:

Comentariile sunt închise pentru Cum reinnoiesc un aticol postat la job-uri

Cum reinnoiesc un aticol postat la job-uri

Postat de - | 19 februarie 2014 | Noutati

Cum reinnoiesc un aticol postat la job-uri ?
Acum este foarte simplu de a reinnoi un articol publicat anterior, sa zicem in 3 pasi:
1. Logare
2. Apasam butonul „Tabloul meu de bord”

Comentariile sunt închise pentru Ghid de utilizator al motorului de cautare EasyJobs, pas cu pas.

Ghid de utilizator al motorului de cautare EasyJobs, pas cu pas.

Postat de - | 16 octombrie 2013 | Noutati

Acest ghid de utilizator vă va furniza informațiile și recomandările de care aveți nevoie pentru a acționa ca cosolicitant al motorului de cautare EasyJobs, pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă prin intermediul online cautare sau angajatorului in cautarea candidatului.
Setul de instrumente al motorului de cauatare, sprigină consolidarea competențelor cheie de bază ale utilizatorilor, care doresc să-și îmbunătățească șansele de angajare printr-o abordare alternativă, centrată pe utilizator, orientată pe interes.

Comentariile sunt închise pentru EasyJobs – instrument pentru cautarea unui loc de munca

EasyJobs – instrument pentru cautarea unui loc de munca

Postat de - | 14 august 2013 | Noutati

EasyJobs va ofera posibilitatea de a adauga un job nou, de a cauta un CV pe site-ul nostru. Daca cautati un job atunci EasyJobs este solutia pentru problema dumneavoastra, nu mai inainte decat a depune un CV.

EasyJobs.md – angajarea forței de muncă în Anglia și Republica Moldova.
În fiecare zi pe site-ul nostru intra mai mult de o mie de companii și persoane, posteaza gratis posturi vacante de muncă, in cautarea candidatilor și de CV-uri.
Aveti posibilitatea de a plasa banner pe http://easyjobs.md/publicitate/- o buna si eficienta publicitate a companiei dumneavoastră.
Publicitatea pe EasyJobs.md vă va permite de a atrage noi clienti pentru afacerea dvs., creșterea traficului site-ului dvs. (avansarea și de a promovarea site-ul dvs.).
Colaborarea poate fi gratis – publicitate reciproca și cu plata – bannere publicitare de plasament.
Cu stima si respect Compania EasyJobs

Comentariile sunt închise pentru Sfaturi Pentru Interviu

Sfaturi Pentru Interviu

Postat de - | 12 decembrie 2012 | Fără categorie

Pentru interviu
Ar fi pacat ca, dupa selectia de CV-uri si scrisori de intentie, sa strici totul la interviul propriu-zis. Nu te baza numai pe faptul ca CV-ul tau a placut anagajatorilor, pentru ca acest lucru nu e de-ajuns. Angajatorii vor dori sa vada si cum te comporti, ce abilitati de comunicare ai si cat de sigur esti pe calitatile tale. Angajatorii inteleg de obicei ca un candidat poate avea emotii la interviu, dar sunt unele gafe majore pentru care stresul nu constituie o scuza:

1. Intarzierea
Daca nu ajungi la timp, deja te-ai ales cu o prima impresie nefavorabila. O anumita lipsa de cultura de la noi ne da inca ideea ca nu e nici o tragedie daca ajungi cu 15-20 de minute mai tarziu, ca doar nu te asteapta omul in ploaie. Un angajator serios va fi insa atent la punctualitatea unui candidat. Daca interviul se desfasoara intr-un loc pe care nu-l cunosti, du-te in recunoastere in ziua precedenta, sau ai grija sa ajungi mai devreme, ca sa nu ai surpriza ca nu gasesti cladirea sau biroul.

2. Imbracamintea nepotrivita
Trebuie sa te imbraci in concordanta cu jobul pe care vrei sa il ocupi. Daca aplici pentru un post de art director, nu te vei imbraca la fel de conservator ca pentru un post la banca, dar bunul gust si decenta trebuie sa fie elementele-cheie indiferent de natura jobului. Imbracamintea prea sexy pentru femei, sau o vestimentatie necorespunzatoare pentru barbati sau parfumul prea puternic pot strica prima impresie pe care o faci.

3. Sobrietatea excesiva
Emotiile si dorinta de a parea un candidat serios te pot face sa exagerezi un pic. O mina de gropar nu da niciodata bine, ai grija sa zambesti si sa mentii contactul vizual.

4. Guma de mestecat, fumatul si alcoolul
Chiar daca angajatorul fumeaza in fata ta, chiar daca iti ofera posibilitatea sa fumezi, ar fi bine sa eviti acest lucru. Poate fi doar un test din partea sa, sa vada cum reactionezi. Nu e nevoie sa ascunzi faptul ca esti fumator, dar poti declara ca nu obisnuiesti sa fumezi la serviciu. In privinta alcoolului, e de la sine inteles ca nu se pune problema. Guma de mestecat e de prost gust si daca intri in birou molfaind poti fi sigur ca ai intrat cu stangul.

5. Lipsa documentarii
Nu e cazul ca la interviu angajatorul sa inceapa sa-ti dea explicatii generale referitoare la firma sau la ce implica domeniul sau de activitate. In fond, asta ar insemna ca tu nu intelegi pentru ce fel de job aplici, nu? Documenteaza-te inainte pe internet, sau la biblioteca, daca nu ai experienta in domeniul respectiv.

6. Incapacitatea de a-ti descrie calitatile si defectele
Daca vrei un job bun, nu e cazul sa faci pe modestul. Angajatorul va dori sa stie de ce crezi tu ca esti potrivit pentru jobul respectiv si va astepta raspunsuri coerente.

7. Vorbaria inutila
Orice ar spune, nu-ti intrerupe angajatorul cand vorbeste, nu-l corecta decat daca e intr-adevar vorba de ceva important si nu te apuca sa dai raspunsuri foarte lungi si incarcate de detalii.

8. Denigrarea fostului angajator
Poate ti se pare ca asa vei intra in gratiile angajatorului, mai ales daca ai lucrat pentru o firma concurenta din acelasi domeniu, dar te inseli. Vei fi intrebat, desigur, ce nu ti-a convenit la ultimul tau job, dar raspunsurile trebuie sa se refere exclusiv la conditiile de lucru sau de salarizare, nu la persoane sau la firma in general.

9. Intrebari premature despre salariu si beneficii
Trebuie sa astepti ca angajatorul sa aduca in discutie aceste probleme. Daca incepi tu sa pui intrebari, dai de inteles ca te-ai si vazut acceptat, iar aroganta nu place nimanui.

10. Incapacitatea de a argumenta de ce esti potrivit pentru jobul respectiv
Pe angajator nu-l intereseaza la ce conferinte ai participat tu, sau daca ai avut activitati extrascolare, decat daca se lega de cerintele jobului la care aplici. Asa ca nu vorbi pe langa subiect, pentru ca nu te va ajuta cu nimic sa insiri un pomelnic de activitati si referinte daca acestea sunt irelevante pentru asteptarile firmei.

Iata cateva posibile intrebari in cadrul interviului:
De ce iti doresti acest job?
Este recomandat, in primul rand, sa pui in lumina aspectele pozitive care te-au indemnat sa candidezi la postul respectiv; in al doilea rand, evita sa pui accent pe aspectele mai putin placute ale muncii tale actuale.

De ce calitati crezi ca ai nevoie pentru acest job?
Daca nu sunt deja precizate in anunt, descrie cateva dintre calitatile pe care le-ai identificat in bilantul tau de competente, care te-au ajutat sa obtii rezultate concrete in domenii care sunt similare cu cele presupuse de post. La acestea, poti adauga 3 calitati fundamentale pe care ar fi bine sa le aiba orice angajat: seriozitate, profesionalism, spirit de echipa.

Cu ce poti sa contribui la dezvoltarea companiei?
Acum este momentul sa pui in valoare rezultatele pe care le-ai obtinut in munca. Pastreaza o nota de modestie, prea plinul de sine nu face bine nimanui. Angajatorii nu cauta vedete, ci profesionisti care sa se integreze bine in echipa.

De ce vrei sa lucrezi in aceasta companie?
Acesta este momentul in care poti dovedi ca nu doar te-ai informat despre organizatie, ci ca ai facut si o analiza temeinica a compatibilitatii tale cu organizatia.

Iata si cateva sugestii in ceea ce priveste conduita generala:

Zambeste si priveste-ti interlocutorul.
Prezinta-te si spune ceva de genul: ‘Ma bucur sa va cunosc’. Evita formulele pe care le folosesti cu prietenii tai. Adopta un stil politicos, conservativ. Pentru unii intervievatori, daca nu reusesti sa mentii contactul privirii, poate fi un semn negativ: poate ca ocolesti adevarul, ori iti cauti cuvintele, sau nu esti de incredere…

Adapteaza-te la comportamentul intervievatorului.
Daca intervievatorul este formal, raspunde-i cu acelasi stil; daca este mai putin formal, incearca sa fii pe aceeasi directie cu el, insa ramai intr-o nota profesionala si politicoasa.

Respecta bunele maniere.
Dupa salut, asteapta sa ti se ofere un loc, sau cere permisiunea pentru a face acest lucru, apoi multumeste. Nu manca, nu bea, nu mesteca guma si nu fuma si nici macar nu intreba daca este in regula sa faci oricare din aceste lucruri pe parcursul interviului. Dar, daca intervievatorul iti ofera cafea sau altceva de baut, poti sa accepti. Este mai bine sa refuzi politicos daca ti se ofera o gustare (daca nu cumva esti chiar la un pranz pentru interviu), pentru a evita sa scapi firmituri pe jos sau pe haine, sa fii surprins vorbind cu gura plina, sau orice altceva despre care stii ca trebuie sa ai grija atunci cand mananci.

Acorda atentie limbajului non-verbal.
Daca nu stii cum sa iti asezi mainile, tine-le pe genunchi. Nu sta cu bratele incrucisate la piept, deoarece creeaza o bariera invizibila in comunicare.

Adreseaza intrebari pertinente.
Foloseste intrebari de clarificare daca nu intelegi anumite aspecte pe durata interviului, dar pastreaza intrebarile menite sa iti completeze informatia pentru sfarsitul interviului. Evita sa pui intrebari doar pentru ca ‘trebuie’, ci abordeaza doar acele aspecte care sunt relevante pentru post.

Un ultim sfat, prietenesc
Toti intervievatorii, inclusiv cei foarte experimentati, sunt oameni obisnuiti, ca si tine; ei stiu ca este normal sa fii un pic emotionat. Totusi, incearca sa iti temperezi emotiile, nu te agita, nu te scuza, nu te foi…